Access

Nöjdare kunder och säkrare handel

Det ska vara enkelt att bli kund

Att hantera registreringar, identifiering och inloggning är en komplex uppgift. Ledyer låter dina kunder få den bästa möjliga upplevelsen vid registrering och inloggning, oavsett bolagsform. Att registrera nya kunder har aldrig varit enklare. Digitalisera och gör er registrering, kundklubb och andra inloggade miljöer säkrare och tryggare med en komplett helhetslösning för både inloggning och signering. Det bästa lösenordet är inget lösenord. Bli av med lösenord i kundresan. Dina kunder kommer bli tacksamma.

Få fler kunder snabbare med optimerad registrering

Genom att göra det enklast möjligt för kunden att registrera sitt företag så skapar vi fler nöjda och återkommande kunder. Du kan säkerställa att kunden som gör registreringen har rättighet att företräda bolaget. Tryggare för både dig och kunden!

Befintliga kunder loggar in enkelt

En registrerad kund ska kunna logga in på det sätt den vill. Med Ledyer kan dina kunder välja att logga in med Bank ID, användarnamn och andra metoder.

Enkelt att integrera

Ledyer Access använder sig av industristandarder vilket gör det väldigt enkelt att integrera. Alla inloggningsmetoder du behöver via en integration.

Spara tid

Fler kunder loggar in snabbare och enklare. Färre frågor till kundservice om bortglömda lösenord och annan tidskrävande hantering.

Hur fungerar det?

Kunden registrerar sitt bolag snabbt och enkelt och Ledyer validerar registreringen och delar därefter uppgifter med er. Om du vill kan Ledyer säkerställa att personen som registrerar företaget har rättighet att göra det.

Ledyer checkout

Registrering

Kunden anger organisationsnummer och personnummer och signerar därefter med Bank ID eller annan digital identifiering. Du får fakturaadresser, leveransadresser med mera från Ledyer att lägga till på kontot. Kunden är nu registrerad hos dig!

Ledyer checkout

Inloggning

Erbjud det inloggningssätt som kunden vill ha. Med Bank ID, användarnamn och lösenord eller engångskod till mobilen.