Bold Labels lanserar e-handel för etiketter i samarbete med Angry Creative och Ledyer

Ledyer sail
Ledyer The Ledyer team

Bold Labels, en nytänkande aktör inom etikettbranschen, har nu officiellt lanserat sin verksamhet, med en smidig e-handelslösning för beställning av etiketter med tryck. I samarbete med e-handelsbyrån Angry Creative och med stöd av Ledyer för att förbättra kundupplevelsen, markerar Bold Labels sitt intåg på marknaden som en disruptiv kraft.

bold labels

Andreas Sjöström, grundare av Bold Labels, kommenterar lanseringen:

"Visionen med Bold Labels är att erbjuda alla möjligheten att på ett enkelt sätt beställa tryck av högkvalitativa etiketter med snabba leveranstider, låga minimikvantiteter och valfri form och storlek till ett attraktivt pris. Genom att kombinera detta med e-handelns fördelar strävar vi efter att överträffa våra kunders förväntningar. Med hjälp av Ledyers expertis, garanterar vi en exceptionell köpupplevelse för våra B2B-kunder, vilket är avgörande i dagens digitala värld."

Bold Labels skiljer sig från konkurrenterna bl.a. genom att erbjuda möjligheten att enkelt räkna fram pris och beställa etiketter direkt på hemsidan vilket förenklar och gör processen smidigare för kunden.

boldlabelscheckout

Jimmy Rosén från Angry Creative, den byrå som varit ansvarig för att utveckla och lansera Bold Labels onlineplattform, tillägger:

"Bold Labels har ett starkt engagemang för kundanpassning och kvalitet, och detta återspeglas i deras digitala närvaro som vi tillsammans tagit fram. "Vi ser fram emot att se Bold Labels växa och följer med hela vägen mot deras fortsatta framgång."

Bland de noterbara styrkorna i Bold Labels erbjudande är deras åtagande att producera etiketter på rulle inom 3-5 arbetsdagar, vilket är anmärkningsvärt snabbt för branschen. Dessutom håller de en konstant hög kvalitetsstandard, oavsett orderstorlek, vilket garanterar att varje etikett uppfyller de högsta standarderna.

För mer information om Bold Labels och deras produkter, besök deras webbplats, https://www.boldlabels.se.