Vi vill tacka för ett fantastiskt 2023 och blickar framåt mot nästa år!

Ledyer sail
Ledyer The Ledyer team

Vi välkomnar slutet av ett fartfyllt och framgångsrikt 2023! Alla vi på Ledyer är tacksamma och stolta över att ha delat detta otroliga år med er. Tillsammans har vi tagit stora kliv i digitaliseringen av B2B-försäljning, och er insats och samarbete har varit ovärderligt.

Under det gångna året har vi välkomnat flera nya handlare och tagit våra lösningar till nästa nivå. Genom ständig innovation har vi förbättrat kundupplevelsen och fått vara med och stärka relationerna mellan slutkunder och butiker.

Ett särskilt glädjande besked är vår investeringsrunda där vi tog in 13 mSEK, tack vare bland annat affärsänglarna Thomas och Joakim Ivarson. Detta är ett stort steg framåt, och mer information finns på Martech24 och Finanstid.

Under 2024 ser vi fram emot att välkomna fler handlare och partners till Ledyer. Vi lovar att fortsätta vår strävan efter excellens och innovation för att säkerställa att vi tillsammans når nya höjder.

Till alla befintliga och nya handlare och partners till Ledyer - vi ser fram emot en fantastisk start på 2024 med er! Håll utkik efter mer information som kommer snart.

Avslutningsvis, vi vill önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Hoppas 2024 blir ett år fyllt av framgång, hälsa och lycka.

Med varma hälsningar,

Alla oss på Ledyer