Nytt Partnerskap Mellan Ledyer och Kivra Revolutionerar Digital B2B-Handel

Ledyer sail
Ledyer The Ledyer team

Vi är entusiastiska över att offentliggöra inledandet av ett samarbete mellan Ledyer och Kivra, som syftar till att förädla kundresan och användarupplevelsen inom digital B2B-handel. Genom att integrera Ledyers framkantsteknologi inom betalningslösningar med Kivras digitala tjänster, öppnas möjligheter för företag att erbjuda sina kunder en förbättrad, effektiv och problemfri köpprocess.

ledyer checkout kivra

"Ledyers ambition är att förenkla processerna för såväl säljare som köpare. Vi identifierar och tar itu med de utmaningar som digital handel innebär, där vårt mål är mer än att bara underlätta transaktioner. Vi strävar efter att minska tidsåtgång och resursanvändning," förklarar Linus Sandberg, VD och medgrundare av Ledyer.

Henrik Lönnevi, VD för Kivra, tillägger, "- Vår affärstjänst är på stark frammarsch. Det gläder oss enormt att kunna vidga vårt B2B-utbud genom samarbetet med Ledyer, vilket kommer att resultera i en förstärkt e-handelsupplevelse för företagare."

Detta partnerskap innebär att handlare som använder Ledyers betalningssystem nu kan erbjuda sina kunder direktleverans av fakturor via Kivra Företag, vilket inte bara ökar transaktionseffektiviteten genom snabbare och säkrare leverans. Det bidrar också till hållbar utveckling genom att minska behovet av papper och transport.

kivra ledyer företag

Ledyer och Kivra är enade i sin övertygelse om vikten av enkelhet och säkerhet i den digitala kundresan. Genom vårt samarbete gör vi ett betydande framsteg mot att förbättra B2B-kundupplevelsen och förenkla vardagslivet för människor.

Läs pressmeddelandet i sin helhet här.