Ledyer och Kivra inleder samarbete för att förbättra kundresan inom B2B-handel

Ledyer sail
Ledyer The Ledyer team

Idag är vi glada att meddela att Ledyer och Kivra inleder ett samarbete med syfte att förbättra kundresan och användarupplevelsen inom digital B2B-handel. Genom att kombinera Ledyers banbrytande betalningslösningar med Kivra, kommer företag att kunna erbjuda sina kunder en mer effektiv, sömlös och användarvänlig köpupplevelse.

ledyer checkout kivra

På Ledyer är vår mission att göra livet enklare för både säljare och köpare. Vi förstår de utmaningar de står inför i sina dagliga ansträngningar att köpa och sälja varor online. Det handlar inte bara om att utbyta varor mot pengar; det handlar om att spara värdefull tid och resurser, säger Linus Sandberg, VD och medgrundare av Ledyer.

- Vår tjänst för företagare växer. Därför är vi glada över att kunna utöka våra tjänster inom B2B och tillsammans med Ledyer skapa en bättre e-handelsupplevelse för företagare, säger Henrik Lönnevi, VD Kivra.

Som ett resultat av detta samarbete kommer handlare som använder Ledyer för betalningar erbjuda sina kunder att få sina fakturor direkt i Kivra Företag. Detta ökar inte bara effektiviteten genom snabbare och säkrare leverans, utan bidrar även till en mer miljövänlig hantering genom att minska pappersanvändning och transport.

kivra ledyer företag

Både Kivra och Ledyer delar en stark tro på vikten av att skapa enkelhet och säkerhet i den digitala kundresan. Genom detta samarbete tar vi ett stort kliv framåt i att förbättra upplevelsen för B2B-kunder och underlätta för människor i deras vardag.

Läs pressmeddelandet i sin helhet här.