Stor nyhet för handlare som använder Adobe Commerce och Magento 2: Ledyers betalningslösning för B2B-handel är nu tillgänglig!

Ledyer sail
Ledyer The Ledyer team

Vi är glada att kunna presentera att Ledyer nu har släppt sitt plugin för Adobe Commerce och Magento 2! Detta öppnar upp en värld av möjligheter för handlare som vill erbjuda sina kunder en snabb, smidig och säker köpupplevelse till sina kunder, oavsett om de är företag, föreningar, kommuner eller någon annan verksamhetstyp.

Ledyer Checkout är designad för att göra det enklare än någonsin för B2B-kunder att handla online. Med sin innovativa teknik säkerställer Ledyer att kunderna kan fokusera på att göra affärer snarare än att oroa sig för betalningsprocessen. Dessutom erbjuder Ledyer en mängd olika betalningsalternativ som passar varje slutkunds unika behov.

Ledyer Checkout för Magento 2

adobe commerce magento 2 ledyer

För handlare som använder Adobe Commerce och Magento 2 innebär detta plugin att ni kan ge era kunder den bästa möjliga köpupplevelsen, vilket kan öka konverteringsgraden och stärka kundlojaliteten. Integrationen är enkel och smidig, vilket innebär att ni kan börja dra nytta av Ledyers tjänster på nolltid.

För att fira lanseringen av detta nya plugin uppmanar vi alla Adobe Commerce och Magento 2-handlare att utforska möjligheterna med Ledyer Checkout och se hur det kan förvandla er B2B-handel. Missa inte chansen att vara en del av denna spännande utveckling som kommer att förändra hur företag, föreningar och kommuner handlar online.

Så låt oss tillsammans revolutionera B2B-handeln med Ledyer Checkout och Adobe Commerce eller Magento 2 – en vinnande kombination för en snabb, säker och enkel köpupplevelse!