Stor nyhet för handlare som använder Adobe Commerce och Magento 2: Ledyers betalningslösning för B2B-handel är nu tillgänglig!

Ledyer sail
Ledyer The Ledyer team

Det är med stor entusiasm vi meddelar lanseringen av Ledyer Checkout-plugin för Adobe Commerce och Magento 2! Med denna innovativa lösning öppnar Ledyer dörrarna till oändliga möjligheter för handlare som strävar efter att erbjuda en exceptionell köpupplevelse. Anpassad för företag, föreningar, kommuner, och mer, är detta en milstolpe för alla som söker en snabb, smidig och säker e-handelslösning.

Varför Välja Ledyer Checkout?

Ledyer Checkout revolutionerar B2B-köpprocessen med sin avancerade teknologi, vilket möjliggör en problemfri affärsföring utan komplikationer kring betalningar. Med ett brett spektrum av betalningsalternativ tillgodoses varje kunds unika preferenser, vilket banar väg för en mer tillgänglig e-handel.

Ledyer Checkout för Magento 2

adobe commerce magento 2 ledyer

Fördelar för Adobe Commerce och Magento 2

Integrera Ledyer Checkout med ert Adobe Commerce eller Magento 2-system och erbjuda era kunder den optimala shoppingupplevelsen. Denna smidiga integration lovar inte bara att höja er konverteringsgrad utan även att stärka er kundlojalitet. Installationen är direkt och krångelfri, vilket betyder att ni kan börja nyttja fördelarna med Ledyer Checkout utan dröjsmål.

Fira Lanseringen Med Oss!

I samband med lanseringen uppmanar vi handlare som använder Adobe Commerce eller Magento 2 att upptäcka hur Ledyer Checkout kan revolutionera er B2B-handel. Var inte sen att ansluta er till denna banbrytande utveckling som kommer att transformera onlinehandeln för företag, föreningar och kommuner.

Sammanfattning

Ledyer Checkout tillsammans med Adobe Commerce och Magento 2 utgör den perfekta kombinationen för en framtidssäker B2B-handel. Missa inte chansen att uppgradera er e-handelsplattform med en lösning som garanterar snabbhet, säkerhet och användarvänlighet.

Utforska Ledyer Checkout idag och ta del av framtidens B2B-e-handel!