Ledyer i samarbete med Kilands mattor och NetConsult!

Ledyer sail
Ledyer The Ledyer team

Kilands mattor, Ledyer & NetConsult: Ett samarbetet för framtidens B2B-försäljning

Vi är väldigt stolta över att offentliggöra ett nyskapande samarbete mellan Kilands mattor, Ledyer och NetConsult. Ett partnerskap med målet att transformera B2B-köpupplevelsen!

Kilands mattor, ett namn synonymt med tradition, kvalitet och förstklassig service, har alltid lagt kunden i centrum. Nu tar de kundupplevelsen ett steg vidare genom att integrera Ledyers specialiserade B2B-betalningslösningar och NetConsults digitala expertis.

Ledyer, känt för sina skräddarsydda betalningslösningar, kommer att erbjuda en oöverträffad anpassad köpupplevelse. Detta säkerställer att B2B-kunder inte bara återkommer, utan också får en betydligt bättre helhetsupplevelse både under och efter genomfört köp. Samtidigt kommer NetConsult med sin djupa kunskap om strategi och digitalisering att spela en viktig roll i att säkerställa att varje kundresa är smidig, intuitiv och framgångsrik.

"Genom vårt samarbete  med Ledyer och NetConsult har Kilands mattor inte bara förstärkt sin tradition av kvalitet och service, utan även omdefinierat framtiden för B2B-försäljning. Deras expertis har möjliggjort för oss att skapa djupare band med våra kunder och erbjuda en upplevelse som slår kundernas förväntan" - Martin Kiland, Kilands mattor.

Partnerskapet symboliserar en kombination av traditionellt hantverk med moderna lösningar för att leverera en oöverträffad kundupplevelse inom B2B-handel. Tillsammans strävar de tre parterna efter att inte bara möta kundens förväntningar, utan att överträffa dem.

Rebecca Alfredsson, Produktägare på NetConsult, säger:

“Tillsammans med Ledyer har vi skapat en plattform som inte bara möter, utan överträffar våra B2B-kunders förväntningar på smidighet och enkelhet.”

Vi ser fram emot alla fantastiska saker som kommer att komma ur detta partnerskap, och vi kan försäkra våra kunder att detta bara är början!

Kilands mattor använder sig av Adobe Commerce Magento 2.