Wetail och Ledyer i strategiskt partnerskap för att skapa tillväxt för B2B-handlare

Ledyer sail
Ledyer The Ledyer team

I den digitala handelns era är partnerskap mellan teknikföretag avgörande för innovation och tillväxt. Vi är glada att kunna presentera vårt senaste samarbete mellan Ledyer och Wetail.

Revolutionerande B2B-betalningslösning

Vi på Ledyer arbetar outtröttligt inom effektivisering av B2B-transaktioner, och Wetail, en respekterad byrå för e-handlare med djup kompetens inom integrationer mellan olika system, har sammanfogat sina styrkor. Wetails mål är att erbjuda en överlägsen tjänst som möter dagens digitala handelns behov. Ett mål som även vi på Ledyer delar. 

"Partnerskapet med Wetail markerar ett viktigt steg mot vår vision att förenkla B2B-handel," säger Linus Sandberg, CEO på Ledyer. "Integrationen av vår lösning med Wetails plattform introducerar en suverän användarupplevelse inom e-handel för B2B”

Framgång med första gemensamma kunden: Materialbutiken

Det första framgångsrika samarbetet inom ramen för detta partnerskap är med Materialbutiken, vilket visar potentialen i den tekniska integrationen.

Björn Walther, CEO på Wetail: "Samarbetet med Ledyer erbjuder våra kunder en lösning som är byggd och anpassad för B2B-marknaden. Vår gemensamma lansering med Materialbutiken är bara början på partnerskapet med Ledyer."

En ny standard för B2B-handel på nätet

Samarbete mellan Ledyer och Wetail går bortom teknisk integration; det är en förening av visioner för att skapa bättre förutsättningar för e-handeln inom B2B-segmentet. Våra gemensamma mål är att inte bara möta de digitala transformationens utmaningar, utan att använda dem som drivkraft för nytänkande.

Det är en spännande tid för B2B e-handel, och möjligheterna som väntar är gränslösa.