X Workwear väljer Ledyer Checkout för sina företagskunder!

Ledyer sail
Ledyer The Ledyer team

X Workwear, en nytänkande e-handlare för arbetskläder, lanseras nu med Ledyer. Ledyer är specialiserad på handel mellan företag och erbjuder enkel och säker betalning för B2B-transaktioner. X Workwear har även integrerat Ledyer Access, en tjänst som effektiviserar registrering och inloggning för kunder utan behov av lösenord.

Boris Novotny, VD på X Workwear, säger: "Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder Ledyers innovativa betalnings- och inloggningslösningar. Ledyers produkter är perfekt anpassade för vår syn på en modern kundresa inom B2B-handel och vi är övertygade om att det kommer att förbättra upplevelsen för våra kunder i det långa loppet."

Kassan hos X Workwear med Ledyer Checkout

Registrering hos X Workwear med Ledyer Access

Vi på Ledyer tycker givetvis att det är fantastiskt kul att få arbeta med X Workwear som precis som oss vill prova nya vägar för att göra det ännu enklare för företag att handla online.

X Workwear är en av de första e-handlarna att erbjuda Ledyers tjänster i Sverige och förväntar sig att det kommer att bidra till ökad effektivitet och kundnöjdhet.

X Workwear är byggd på Centra och har Storyblok som CMS. Utöver Ledyer för betalningar mot verksamheter så erbjuds Klarna mot privatkunder och som fraktväljare används Ingrid. Byrån som varit med och tagit fram sajten är Hyperlab AB.

Stort tack Boris och hela teamet på X Workwear för förtroendet!