Payments

Förbättra din konvertering genom att låta dina kunder betala precis hur de vill.

Friktionsfria betalmetoder i er kassa

Ledyer erbjuder lösningar skräddarsydda för juridiska personer. Att dessutom kunna betala på önskat sätt i en lösning anpassad för företag, föreningar och alla övriga bolagstyper ger du dina kunder den bästa köpupplevelsen i er kassa.

Erbjud dina kunder att betala senare

Dina kunder förväntar sig att få en förstklassig upplevelse när de handlar hos er. Så erbjud dem en fakturalösning som är anpassad efter hur företag, föreningar samt kommuner, region och andra verksamheter vill handla. Gör du det ökar chanserna att de handlar hos just dig.

Högre konverteringsgrad

Kunden kan checka ut och betala med endast sina bolagsuppgifter. Alla kunder kan handla mot faktura.

Ökad kundlojalitet

Du måste överträffa dina kunders förväntningar och gå den extra milen för att skapa nöjda och återkommande kunder. Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa till.

Minimera riskerna

Vi står för kreditrisken och kan säkerställa att personen som lägger beställningen har rätt att företräda den juridiska personen köpet läggs för. Vi följer alla lagar och regler vilket minskar din arbetsmängd.

Så här går det till

Genom att erbjuda dina kunder faktura gör du det enkelt för dem att handla och betala när de vill. De slipper göra personliga utlägg eller leta efter företagskortet.

Ledyer betalningsalternativ

Lägg till Ledyer i er kassa

Du erbjuder faktura i kassan tillsammans med dina övriga betalningsalternativ.

Ledyer fakturabetalning

Kunden väljer att betala med Ledyer

Vi ser till att dina kunder kan välja mellan faktureringsmetoder som passar just dem. Mejlfaktura, e-faktura eller Kivra. Kunden kan också enkelt lägga till fler mottagare för fakturan.

Ledyer faktura

Vid leverans

Kunden får fakturan av Ledyer i önskat format. Du får betalt efter leverans och kunden betalar senare till Ledyer.

Vi erbjuder en rad betalsätt

Med våra lösningar får du full kontroll över din reskontra. Du kan själv anpassa flöden och kundresan med hjälp av vår avancerade betalningsplattform och våra säkerhetsverktyg.

Läs mer