Hur vill kunderna betala?

Faktura

I affärsvärlden är fakturering en grundläggande del av transaktionerna, särskilt när det gäller försäljning till olika typer av verksamheter. Möjligheten att betala mot faktura är ofta ett avgörande kriterium för att genomföra ett köp. Med Ledyer kan du nu erbjuda denna flexibilitet till alla dina kunder, oavsett deras kreditvärdighet, vilket öppnar dörren till ökad försäljning och kundnöjdhet.

Anpassade fakturalösningar för varje handlare

Oavsett storlek på din verksamhet eller de utmaningar du står inför, erbjuder Ledyer skräddarsydda fakturalösningar som förenklar dina administrativa processer och boostar din likviditet. Vi tar över ansvaret för din fakturering och reskontrabevakning, vilket garanterar att du får betalt i tid. Detta frigör värdefulla resurser så att du kan koncentrera dig på det som verkligen räknas - dina kunder, dina produkter och dina affärsmål.

Välj den lösning som passar dig bäst

Med Ledyer står du inte inför ett "one-size-fits-all" alternativ. Vi erbjuder flexibiliteten att välja mellan en helt administrativ lösning och tilläggstjänster som finansiering, beroende på dina specifika behov och mål. Vårt mål är att hitta den mest optimala lösningen för just din verksamhet.

Flexibla fakturalösningar med Ledyer – Anpassa efter dina kunders behov

I den digitala tidsåldern är flexibilitet i fakturering avgörande för att möta dina kunders olika behov. Med Ledyer får dina kunder den friheten att välja hur de önskar motta sina fakturor, anpassat efter deras specifika system för leverantörsreskontra och verksamhetstyp.

Enkel e-postfaktura för alla

E-postfakturor står ut som ett populärt och tillgängligt val för de flesta, med förmågan att nå varje kund personligen. Ledyer säkerställer att fakturan når rätt person vid varje köptillfälle och erbjuder även möjligheten att inkludera en extra e-postadress för att skicka en kopia av fakturan, vilket underlättar för intern distribution eller direkt integration med ert leverantörsreskontrasystem.

Olika format för e-fakturor? Inga problem!

Med en mängd av e-fakturaformat som Svefaktura 1.0, Svefaktura BIS 5A 2.0, och PEPPOL BIS Billing 3.0 (även känd som PEPPOL-faktura), kan det vara en utmaning att hålla reda på alla. Lyckligtvis tar Ledyer hand om detta åt dig. Vår plattform hanterar automatiskt olika fakturaformat, vilket avlastar dig från det tekniska ansvaret och låter dig fokusera på din verksamhet.

Samla viktiga dokument med Kivra

Genom samarbetet med Kivras företagsbrevlåda erbjuder Ledyer en ytterligare fördel. Dina kunder kan nu samla alla viktiga företagsdokument i Kivra, där de automatiskt får sina fakturor levererade direkt från Ledyer. Detta inte bara centraliserar och säkrar viktig information utan bidrar även till en mer hållbar och papperslös hantering.

Frigör kapital och förbättra likviditeten med Ledyers finansiella tjänster

Factoring – Få betalt direkt

Med Ledyers factoringlösning kan du omvandla dina utestående kundfakturor till direkt kapital. Slipp vänta månader på betalning och stärk ditt företags ekonomiska hälsa. Vi tar över kreditrisken, hanterar påminnelser och eventuella inkassoärenden, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet utan bekymmer över sena betalningar.

Fakturaservice – Full kontroll med minimal ansträngning

Ledyer erbjuder en helhetslösning för din fakturahantering. Från bokföring av inbetalningar till utskick av räntefakturor och påminnelser, tar vi hand om allt medan du behåller full översikt och kontroll över dina fakturor genom vårt användarvänliga reskontrasystem. Notera att med fakturaservice kvarstår kreditrisken hos dig.

Förskottsfaktura – En smidig lösning för icke kreditvärdiga kunder

Ibland kan det vara riskabelt att erbjuda kredit. Med förskottsfaktura eliminerar Ledyer den risken genom att automatiskt erbjuda fakturering i förskott för kunder som inte uppfyller kreditkraven. Kunden betalar fakturan innan leverans, vilket säkerställer en smidig och riskfri affär för både parter.

Månadsfaktura – Effektivisera återkommande försäljning

För att förenkla för både dig och dina återkommande kunder erbjuder Ledyer möjligheten till samlingsfakturor. Samla månadens alla köp på en och samma faktura, vilket effektiviserar faktureringsprocessen och ger dina kunder en bättre översikt över sina utgifter.

Delbetalning från Ledyer - Maximera din försäljning och kundnöjdhet

Utöka Betalningsalternativen för Dina Kunder

Att erbjuda delbetalning är ett effektivt sätt att möta dina kunders behov och preferenser, vilket leder till ökad kundnöjdhet och stärker din position på marknaden. Med Ledyer kan du ge dina kunder flexibiliteten att sprida ut kostnaden för sina inköp, vilket gör det möjligt för dem att handla mer och oftare från dig.

Anpassa dig till kundens ekonomi

Oavsett om dina kunder står inför oväntade köp eller föredrar att fördela sina utgifter jämnt över tiden, möjliggör våra flexibla finansieringslösningar att fler kan dra nytta av ditt utbud. Introducera delbetalning som en del av ditt erbjudande och se hur din försäljning ökar.

Fördelar för både dig och dina kunder

Erbjud dina kunder en enkel och säker finansieringslösning för större inköp, vilket tillåter dem att investera i det de behöver utan att binda upp sitt kapital. Som handlare får du också fördelen av att göra fler affärer, samtidigt som du garanteras direkt betalning för sålda varor när du samarbetar med Ledyer.

Få betalt direkt – Fokusera på din verksamhet

När du erbjuder delbetalning via Ledyer får du betalt direkt, vilket minskar din kreditrisk och säkrar din inkomst. Detta låter dig fokusera mer på att utveckla din försäljning och expandera din verksamhet, utan att oroa dig för sena betalningar.

Direktbetalning: Effektivisera transaktionerna och få betalt omedelbart

Introducera möjligheten till direktbetalning för dina kunder och upplev bekvämligheten med att få betalt direkt. Banköverföring är ett idealt betalningsalternativ för transaktioner med högt ordervärde, där dina kunder enkelt kan hantera betalningar som överstiger traditionella beloppsgränser.

Utan gränser – Flexibla banktransaktioner

Dina kunder kan genomföra betalningar direkt från sina bankkonton hos stora banker som Nordea, Handelsbanken, Swedbank, och SEB. Detta smidiga betalsätt möjliggör för dina kunder att snabbt och säkert överföra pengar för sina köp, oavsett beloppens storlek.

Med direktbetalning erbjuder du inte bara en ytterligare betalningsmöjlighet till dina kunder, utan säkerställer också att ditt företag kan dra nytta av omedelbara och säkra transaktioner. Det är den perfekta lösningen för att effektivisera betalningsprocessen och försäkra att du får betalt utan dröjsmål.

Kortbetalningar

Gör det möjligt för dina kunder från hela världen att handla smidigt från ditt företag genom att acceptera alla större bank- och kreditkort. Med denna flexibilitet säkerställer du att ingen kund lämnas utanför, oavsett var de befinner sig eller vilket kort de föredrar att använda.

Samarbete med Worldline: Visa och MasterCard-betalningar

Genom vårt samarbete med Worldline, en ledande aktör inom betalningslösningar, kan vi nu stolt erbjuda inlösenavtal specifikt för Visa och MasterCard. Detta innebär att ditt företag kan dra nytta av en pålitlig och effektiv betalningsbearbetning, vilket möjliggör en smidigare köpupplevelse för dina kunder och stärker din verksamhets globala räckvidd.

Att integrera kortbetalningar i ditt betalningssystem inte bara utvidgar din potentiella kundbas, utan skapar även en grund för ökad försäljning och kundtillfredsställelse. Genom att erbjuda en bekant och betrodd betalningsmetod förenklar du processen för dina kunder och bygger ett starkare förtroende för ditt varumärke.