Partners

Det snabbaste och enklaste sättet att integrera Ledyers betalningslösning i din webbutik

granditude logo

Granditude

Plattform

Granditude erbjuder ett komplett ekosystem av produkter för att hjälpa handlare att effektivisera verksamheten, optimera priser och öka intäkterna.

scandiweb

Scandiweb

Integrationspartner

Scandiweb är en fullstack-byrå med det mest certifierade Magento-teamet, som levererar e-handelsprojekt till allt från startups till Fortune 500-företag.

wetail-logo

Wetail

Plattform

Wetail är en kodfri och flexibel e-handelslösning baserad på WooCommerce, världens största e-handelsplattform. Sälj i alla kanaler, nå dina kunder överallt.

litium

Litium

Plattform

Litium är en skalbar e-handelsplattform för företag med höga ambitioner. Med bas i Skandinavien och global design möjliggör den gränslös handel.

made people logo

Made People

Integrationspartner

Made People är en plattformsagnostisk byrå som arbetar med en rad olika system för att skapa den bästa passformen för dina behov.

NetConsult logo

NetConsult

Integrationspartner

NetConsult spelar en avgörande roll för sina kunders framgång genom att verka som en strategisk och operativ partner, vilket leder till förbättrade affärer.

angrycreative-logo

Angry Creative

Integrationspartner

Angry Creative är en modern webbyrå som alltid strävar att ligga i framkant. De har förståelse för komplexa processer och är väldigt bra på WooCommerce.

Ny Ehandel

Ny E-handel

Plattform

Ny E-handel utvecklar Sveriges modernaste e-handelsplattform med det som behövs från inköp till leverans och allt som krävs däremellan.

magento 2 adobe commerce

Magento / Adobe Commerce

Plugin

Magento är en populär e-handelsplattform som erbjuder en omfattande uppsättning funktioner och flexibilitet för att bygga och hantera onlinebutiker.

WooCommerce logo

WooCommerce

Plugin

WooCommerce är en plugin för e-handel till WordPress. Den är utformad för små till stora online-handlare som använder WordPress och WooCommerce.