Headless

En skalbar betalningslösning för företag med höga ambitioner.

Headless med Ledyer

Headless med Ledyer låter dig bygga upplevelser och beröringspunkter som gör det möjligt för kunder att göra inköp från praktiskt taget var som helst. Använd Ledyers svit med byggstenar för att utforma en säker köpupplevelse som perfekt matchar din webbplats och bidrar till att öka konverteringen.

Varför headless?

Med Headless kan kunden köpa era produkter direkt från er utan att behöva ange några uppgifter. Köpen kan ske direkt från er produktkatalog genom punch out och via andra digitala vägar. Det betyder att om en köpare vill ha en produkt kan de köpa den på plats. Inga omdirigeringar. Inga telefonnummer att ringa. Ett klick, och det är klart.

Skapa unika köpupplevelser

Skapa en upplevelse utöver det vanliga som gör att din e-handel sticker ut i mängden. Du bestämmer över din kundresa från start till mål.

Optimerad för kunden

Behovet av manuell datainmatning elimineras. Inköpsorder och rekvisitioner är snabbare, mer exakta och fullständiga. faktureringen går också snabbare. Skicka fakturan som e-faktura och Ledyer konverterar automatiskt till mottagarens format, som PEPPOL, Svefaktura med flera.

Anpassa efter er design

Välj de komponenter du behöver och anpassa dem efter utseendet och designen på din webbplats.

Flexibel fakturering

Du kan välja vilka villkor dina kunder ska få och om det ska vara en faktura per köp eller om du vill erbjuda dina kunder månadsfakturering där samtliga köp under perioden skickas på en faktura. Vi skickar fakturan automatiskt till kunden i önskat format.

Factoring eller Fakturaservice

Ledyer kan antingen ta risken för betalningen, eller så kan du själva göra det. Det är helt upp till er. Kravhantering för påminnelser och inkasso kan anpassas efter dina behov.

Minskad administration

Som butik har du bara en integration, ett avtal och en kontaktpunkt. Minimera manuellt arbete genom att automatisera hanteringen av era kundfordringar och få mer tid på att bygga ditt varumärke. Ledyer tar också hand om frågor kring betalningarna från kunden.

Hur fungerar det?

Genom att kombinera snabbhet och flexibilitet erbjuder Ledyer det bästa av två världar. Vår ledande betalningsplattform gör det enkelt för dig att skapa nya och anpassade kundupplevelser och optimera kundresan. Med flexibla och toppmoderna funktioner kan du framgångsrikt skapa en köpupplevelse helt efter egna önskemål. Det finns inte några begränsade funktioner. Hos oss får du helt enkelt en komplett lösning som du kan kan sälja med var som helst utan design- eller utvecklingsbegränsningar.