Checkout

En kassalösning byggd med köpupplevelsen i centrum.

En komplett kassalösning

Ledyer Checkout möter kundernas förväntningar om personligt bemötande och snabba, enkla betalningar. Oavsett var och när dom handlar. Med Ledyer Checkout kan du fokusera på det allra viktigaste; dina kunder, dina produkter och hur du ska nå dina mål. Genom att investera i en kassalösning som ständigt optimeras kommer fler kunder att slutföra sina köp. Och komma tillbaka för mer.

Högre konverteringsgrad

Ett enkelt och smidigt utcheckningsflöde gör att fler kunder genomför köpet. Med en kundresa helt anpassad för verksamheter där dessutom alla kunder, oavsett kreditvärdighet, kan handla mot faktura gör att fler kunder slutför sina köp.

Ökad kundlojalitet

Du måste överträffa dina kunders förväntningar och gå den extra milen för att skapa nöjda och återkommande kunder. Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa till.

Anpassa efter er design

Ledyer Checkout är avskalad i sin design för att passa in med ditt varumärke. Du kan justera designen för att skapa en fullständig känsla av samhörighet mellan Ledyer och din e-handel.

Minimera riskerna

Vi tar kreditrisken och kan säkerställa att personen som lägger beställningen har rätt att företräda den juridiska personen köpet läggs för. Vi följer alla lagar och regler vilket underlättar för er och minskar er arbetsmängd.

Minskad administration

Som butik har du bara en kontakt för avtal och integration. Du behöver inte fungera som spindeln i nätet och får istället mer tid att fokusera på försäljning.

Som kunden vill ha det

Eftersom Ledyer Checkout är skräddarsydd för köpare som är juridiska personer så anpassas och uppdateras köpresan löpande för att uppfylla alla krav som ställs, både från säljare och köpare.

100 % anpassad efter hur verksamheter vill handla på nätet

Den innehåller allt du behöver för att erbjuda dina kunder den smidigaste köpupplevelsen; alla våra betalningsalternativ, identifiering, anpassningsbar design och mycket mer. Ledyer Checkout är skapad för att komplettera din kundresa så att du ska sälja mer och omvandla besökare till både nöjda och återkommande kunder.

Ledyer checkout

Hur går det till?

Genom att förenkla den vanligtvis väldigt komplexa och tidskrävande kundresan skapar du en köpupplevelse i toppklass. Med en enklare utcheckning får du dessutom fler nöjda och återkommande kunder.

Ledyer checkout - enkla kunduppgifter

Vem är det?

Det enda kunden behöver ange är namnet på sin verksamhet eller sitt organisationsnummer och sina kontaktuppgifter. Ledyer tar hand om resten så att köpet kan slutföras snabbt och enkelt.

Ledyer checkout address

Var ska fakturan och beställningen skickas?

Kunden väljer mellan de registrerade adresserna på verksamheten. Vill du som säljer att kunden ska kunna välja en annan leveransadress kan ni tillåta det. Det är helt upp till er!

Ledyer checkout - faktura

Hur vill kunden betala?

Med Ledyer väljer kunden själv hur den vill betala. Med faktura, delbetalning, direktbetalning eller kort. Alternativen presenteras efter kundens preferenser och vilken typ av verksamhet köpet läggs för. Ledyer skickar fakturan till kunden via e-faktura, mejl eller Kivra.

Vi erbjuder en rad betalsätt

Med våra lösningar får du full kontroll över din reskontra. Du kan själv anpassa flöden och kundresan med hjälp av vår avancerade betalningsplattform och våra säkerhetsverktyg.

Läs mer